Світ стильних аксесуарів
+38(098) 115-17-13
+38(098) 115-17-13
Зв'язатися з нами

Що таке шкіра PU?

Напевно, всі вже зустрічали в описах виробів таке поняття як «Шкіра PU» або «Пу-шкіра» (далі по тексту будемо називати цей матеріал «Шкіра PU») і у більшості людей, включаючи мене, виникла низка питань:

  • Що вкладають у це поняття виробники, і взагалі що це таке?
  • Це шкіра або це дерматин?
  • Що за матеріал і які його властивості?

Прочитавши інформацію в інтернеті та безпосередньо запитавши у виробника товарів з цього матеріалу, я зробила такий висновок:

  1. Шкіра PU - це порівняно новий високоякісний продукт, який все більше набирає популярність, оскільки володіє високими споживчими властивостями.
  2. Шкіра PU - це продукт, який у своїй основі має натуральну шкіру, зі спеціальною обробкою, прибравши всі вади і дефекти, а верх обробили поліуретаном найвищого ґатунку, який виробляється за новітніми технологіями, що робить сам матеріал супер сильним та міцним, а також дозволяє надавати різну структуру й колір цьому матеріалу.

Попередником Шкіри PU, можна вважати лаковану шкіру, вона також має поліуретанове покриття, що дозволяє їй виглядати завжди відмінно і служити довго. Але не всі люблять глянець лакованої шкіри. Як задовольнити таких споживачів? На допомогу прийшли новітні технології, які дозволили зберегти зовнішній вигляд звичайної шкіри, при цьому надавши матеріалу додаткову міцність і зносостійкість.

Шкіра PU просто чудове відкриття для тих людей які цінують натуральну шкіру, так як при збереженні всіх властивостей натуральної шкіри Шкіра PU має ряд додаткових переваг, яких немає у звичайної натуральної шкіри. Крім властивості циркуляції повітря як у звичайної натуральної шкіри, Шкіра PU стійка до різних видів деформації, може бути різних відтінків і малюнків, що відкриває нові можливості для дизайнерів та цінителів. І головне Шкіра PU за вартістю трохи нижче виробів з натуральної шкіри, а виглядає найчастіше більш привабливо та стильно, в порівнянні з натуральною. Ще одна з переваг це те, що Шкіра PU стійка до стирання, морозостійка, і має властивість розтягування. АЛЕ, головною характеристикою, якої не мають багато інших матеріалів, це утворення наскрізних пір. Шкіра PU може «дихати», і це робить її повітропроникною і гигроскопичной.

Все це говорить про те, що такий матеріал гідно може взяти першість у виробництві шкіряних аксесуарів і навіть верхнього одягу.

Write a comment

Please login or register to comment